lördag, oktober 06, 2007

Vem är Fredrik Ottesen

Med tankar om rättvisa är det enklast att titta till sig själv, för ingen är perfekt. Jag tror inte att någon alltid, under hela sitt liv har levt som man lär. Alla har tankar och åsikter kring allt, men vid vissa tillfällen bryter man mot dessa. Man skulle kunna säga att vånda grundar sig i detta.

Under en lång tid har jag suttit och funderat kring hur jag kunde tillföra mer personlighet, igenkännedom och komedi till min blogg. Något de som känner mig kunde ha större nytta av än mina personliga tankar kring olika aspekter. Därför känns det väldigt skönt att nu slippa våndas över att inte lyckas med detta. Kanske kan detta bli kontraproduktivt och bli något att våndas över, men förhoppningsvis kan detta tillföra vad jag söker.

Genom att publicera mina två stora astrologiska tecken, det västerländska "månadstecknet" Vattuman och det österländskt "årstecknet" Tiger. Hoppas jag att de som känner mig kan göra igenkänningar. Jag läste detta med glimten i ögat, för jag kan inte påstå att jag tror på horoskop och förhoppningsvis orkar ni läsa igenom det.

”Tiger/Vattuman

En mer spekulativ Tiger än den vi redan känner personifieras av denna klartänkta, slingrande personlighet. Vattumannen ger Tigern vision. Tigern stelnar lite av den friflytande gelé som karaktäriserar Vattumannen. Denna kombination förser världen med många innovatörer. Tiger/Vattumän är tokiga i moderna metoder. De är leverantörer av nya sätt att utföra gamla uppgifter. De gillar allt ifrån det sista skriket inom datorprogram för djurträning till obskyra avslappningstekniker som utvecklats av astronauter i nollgravitation.

Tiger/Vattumän tycker om att hålla sig unga. Av denna anledning är det inte vanligt att de gifter sig unga och slår sig ner för att skaffa familj. Det är dock inte så att Tiger/Vattumannen är speciellt lösaktig, men hans sexuella äventyr har en brokig anstrykning. Han är oberäknelig och till och med beroende av förändring för dess egen skull. Räkna med att Tiger/Vattumannen byter bostad när helst han känner för det. Ta med honom eller henne på semester till Alperna och nästa dag upptäcker du att han eller hon är borta. Tiger/Vattumän avskyr att känna sig instängda - även om det är för att ha kul! Spontanitet är Tiger/Vattumannens favoritleksak.

Denna peron är impulsiv. Han eller hon slösar alldeles för mycket energi på att flänga hit och dit i alldeles för många riktningar på en gång. Många gånger blir Tiger/Vattumannen besviken på resultaten. Han är utmattad. Denna person måste lära sig att sakta ner och tänka över alternativen till att rusa före tiden. Han borde tänka mer och flänga mindre. Annars kommer han att tillbringa mycket av sitt liv i ett tillstånd av förvirrad nervositet.

Eftersom Tiger/Vattumän inte är de mest balanserade människorna blir de ibland påverkade av kufiska sektmänniskor. De kan gå med i en galen religiös grupp eller engagera sig i skumma aktiviteter för spänningens skull. Vad som är fruktansvärt vikigt för dessa personer är att de umgås med människor som är klokare än de, som leder dem och vet hur man bäst ska använda deras begåvning. Självklart gör Tiger/Vattumannen ibland uppror mot visdom och gränser. Han eller hon har en obetvinglig längtan att prova något helt annat, att kliva av från de gamla hjulspåren och hoppa på spänningens rullband. Att hålla sig hederlig och uppföra sig förnuftigt är det kors som denna person måste lära sig att bära med värdighet. Annars kan han eller hon inte skapa för världen som den verkligen är. Underligheter lönar sig inte.

I allt detta tumult klarar Tiger/Vattumannen att bibehålla väldigt höga ideal. Han eller hon tror, nej, vet vad som är rätt och bäst för de personer han eller hon älskar och bryr sig om. Denna Tiger längtar efter att få hjälpa sin familj och att trösta sina vänner. Men ofta så finns helt enkelt inte de praktiska resurserna där. Tiger/Vattumän är inte vad man skulle kalla själviska. De har ofta väldigt stora planer och genomför dem på effektivaste sätt. Men dessa planer har en benägenhet att ta upp all tid för Tiger/Vattumannen och eftersom något måste offras så görs processen kort med både familj och vänner. Det finns en viss begåvning i Tiger/Vattumannen. Denna begåvning måste pjoskas med och passas upp på. Tiger/Vattumannen är sin egen bästa reklampelare. Om du inte är säker på om den Tiger/Vattuman du träffar är underbar, fråga honom. Han eller hon är den förste som låter dig få veta det.

Kärlek

Inga långvariga passioner för denna karaktär. Du kan möjligtvis se honom eller henne bli eld och lågor över en älskare för några månader eller till och med år. Så länge det finns en gnutta av smekmånad kvar i förhållandet så njuter Tiger/Vattumannen av kärleken. Men be dem inte knyta äktenskapets band. Nämn överhuvudtaget inte giftermål. Styr undan från juveleraraffärernas skyltfönster och ta bakgator för att undvika kyrkor och rådhus. Det är ovanligt, men om han eller hon verkligen gifter sig så är den genomsnittliga livslängden på äktenskapet ungefär tre veckor för denna förhastade person.

Om du älskar en av dessa livliga personer får du inte förvänta dig något oändligt förhållande. Tiger/Vattumän är individualister. Deras grej är att kliva i vattenpöl efter vattenpöl bara för att testa vattnet. Ditt hjärta kommer snabbt att krossas om du hoppas i stället för att använda hjärnan. Var en bra publik och be dem aldrig att slå sig till ro. De kan inte spärras in.

Passar med

Hundar och du kommer bra överens. Det finns samhörighet mellan er och riktig sympati på en mänsklig nivå. Försök välja din Hund ur tecknen Väduren, Tvillingarna, Vågen eller Skytten. Hästar förstår dig också. De står inte lika troget vid din sida som Hundar, men de ger dig bättre råd. Försök med Hästar med kombinationen Tvillingarna, Vågen och Skytten. Undvik Katt/Oxar, Katt/Lejon, Get/Oxar, Get/Skorpioner, Buffel/Jungfrur och Buffel/Skorpioner - och spring när du träffar en Orm/Oxe. Era ingivelser krockar med ett förödande resultat.

Hem och familj

Tiger/Vattumannen har ett hem. Det faktum att dessa personer brukar tycka om rörelse för dess egen skull betyder inte att de inte vill ha ett eget ställe. Inredningen är enkel och bekväm, men där kommer antagligen inte att finnas någon utstuderad förfining. En spansk kista från medeltiden kan vara öppnad och visa det senaste inom stereoapparater. Eller så kan det finnas ett modernt kök av högsta kvalitet där en robot sköter matlagningen medan Tiger/Vattumannen sitter och läser sin favoritförfattare i sin favoritfåtölj. När det gäller kläder är stilen troligtvis måttfull och klassisk, med väldigt få utsmyckningar.

Tiger/Vattuman-föräldern är inte speciellt tålmodig med barns kalabalik. Denna person skulle kunna behandla sina barn, om han hade några, som jämlikar. Han eller hon förväntar sig snarare att barnen lever upp till hans standard än tvärtom. Inget daddande barnprat för dessa personer. De respekterar sina barn som om de vore vuxna. Tyvärr vill inte alla barn behandlas som vuxna när de bara är tre år gamla.

Tiger/Vattuman-barnet är imponerande. Han eller hon uppför sig på ett väldigt klart sätt. Det finns inget behov av undanflykter när man vet precis vad man vill ha. Detta barn är intresserat av allt nytt. Elektronik och vetenskap, modern litteratur och nya sätt att cykla kommer att fånga hans uppmärksamhet. Oberoende av hur du uppfostrar detta barn så bör du lära honom värdet av vishet och det kloka i att ta emot råd från personer som är mer erfarna än han själv. Han eller hon kommer alltid att sparka bakut på systemet. Men ibland blir resultaten väldigt intressanta.

Yrke

Utomordentligt uppfinningsrik och begåvad med en viss talang för att se igenom väggar passar Tiger/Vattumannen för jobb som kräver ett annorlunda sätt att se på gamla metoder. Det spelar ingen roll vad denna person försöker sig på, han eller hon kommer att ge det en känsla av nyskapande och överdrivet fritänkande. När deras galna idéer väl har tonats ner för faktisk användning och tillämpning så kan de vara fantastiska. Ge denna person ett eget kontor eller laboratorium och låt honom eller henne experimentera i det oändliga. Pengar? Har aldrig hört talas om det.

Denna chef är knasig och oberäknelig och irriterande ombytlig. Han tycker om bifallsrop och tar åt sig av smicker. Som anställd kommer denna person att visa sig vara en briljant idéperson. Men åtta till fem? Det är inte så säkert. Kanske är den lyckligaste Tiger/Vattumannen den som arbetar åt sig själv med att använda sin talang och moderna uppfattningar för att skapa.

Några yrken för Tiger/Vattumän är: filosof, författare, uppfinnare, frisör, modedesigner, politiker, massör, akupunktör, datanörd psykiater,.”
http://www.monika.nu/horoskop/tiger/nyckel_tiger.asp?main=kombination_tiger.asp

2 kommentarer:

Anonym sa...

Afghan whoores are selling both fake-marriage-id-papers and stolen children to the so called "Paedophilia markets in Sweden", for examplw, check this conversation, please!

###

Yahoo Discussion groups
by Yahoo Discussion groups
Yahoo Discussion groups
View: Simple | Summary | Expanded
As: Threaded | Msg List Page 1 of about 1 First | < Prev | Next > | Last
< Newer Topic | Older Topic >
@li Yusef from Teheran says:
Show this man as your husband until I'm coming to Sweden
Rate it 20-Nov-08
Shima Naseri responsed:
Ashmat Azezi get number so called personnr 841124-0651 get PUT by corruption, also permanent residence possibilty fixed by kinky money. Don't explain it anybody, please! Attention! Attention!..
@li Yusef from Teheran says:
If so, be carefully! Don't write everything so openly, it can be detected and PUT can be back....
Shima Naseri responsed:
Don't be afraid, Swedsih is strange language, nobody can understand in Afghanistan, nor in Iran. Persian is different from English, too.
And Yahoo discussion pages pissed of yeesterday
@li Yusef from Teheran says:
IOt must be. Go on, play your role as "family"! Until, I come. Jsut, I'm now in Teheran, not in Kabul.
Shima Naseri responsed:
Piss off all information!
@li Yusef from Teheran says:
I'll do! No problem. nobody understand English... idiotics around me now...
Shima Naseri responsed:
Good! I'll visit Migration Board and leave an acceptance for you. How old you now?
@li Yusef from Teheran says:
Show me as child, for instance I was born 1994. So it'll be easier to be asylumseeker later. Nobody must understand, your baby is my baby
 
Shima Naseri responsed:
Ok! But my baby grown up, u know, I have a little child at home, here in Vårby gård. Come quickly, it's difficult without you.
@li Yusef from Teheran says:
Give me Ashmat Azizi's new address!
Shima Naseri responsed:
Same address, he betreyd Swedish authorities and get a apartment flat in Vårby.
 
@li Yusef from Teheran says:
Wonderful! Are you sure, Yahho pissed of our discussion?
Shima Naseri responsed:
Absolutely! No danger! Go on, my love! Here is our common address and everyone think we are a family...
@li Yusef from Teheran says:
Don't make me laugh my lovely ****! Give me your address!
Write to him, cause my residence is temporary, and after two mounths I must vist Migration Board again to play my best role with your baby. And here is address:
Ashmat Azezi
Bäckgårdsvägen 2-3trp.
142 43 Vårby gård, southern Stockholm
Yahoo! Message Boards > Business & Finance > Investments > Stocks (A to Z) > Stocks C > Citigroup, Inc. View all Topics | View all Messages < Newer Topic | Older Topic >
Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96 20-Nov-08 12:57 pm NETTED 8000 DOLLARS DRINKS ARE ON ME! Rating :
(No ratings)Rate it:
babez_only
 
20/Male
NC
¤#¤#¤
View Messages
Ignore User
Report Abuse
 
< Previous Message | Next Message > View: Simple | Summary | Expanded
As: Threaded | Msg List Page 1 of about 1 First | < Prev | Next > | Last
Messages in TopicMinimum rating: 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars + unrated 1 star + unrated What's this? Subject Author Rating Time of Post (ET)
JUST BOT 10K SHARES AT 4.96
WISH ME LUCK tarheeldude... Rate it 20-Nov-08 12:12 pm
Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96
OH YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS WATCH AND LEARN tarheeldude.... Rate it 20-Nov-08 12:24 pm
Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96
oh please buy some more. i will short it again at... Raw_nak Rate it 20-Nov-08 12:26 pm
Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96
I shorted 10k when it was at 15 fool. This company... Uncleshimmy Rate it 20-Nov-08 12:28 pm
Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96
LOL JEALOUS? I AM THE MASTRER tarheeldude... Rate it 20-Nov-08 12:29 pm
Re: JUST BOT 10K SHARES AT 4.96 babez_only Not rated 20-Nov-08 12:57 pm
View: Simple | Summary | Expanded
As: Threaded | Msg List Page 1 of about 1 First | < Prev | Next > | Last
< Newer Topic | Older Topic >
Source:Anti-Betrayal Movement&Exposing fake marriages

Info:
Magdalena Lund

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu