onsdag, november 08, 2006

På kristallnatten, iförd Palestina sjal för att demonstrera mot ett demokratiskt valt parti

Imorgon, den nionde november arrangerar Ung Vänster med flera demonstrationer och i många fall manifestation mot Sverigedemokraterna. Ingenstans kommer det att nämnas om den vedervärdiga attack som Tysklands nazister utförde 1938.

Utan istället kommer organisationerna Ung Vänster, Vänsterpartiet, SSU, Socialdemokraterna, RFSL-ungdom, Grön Ungdom, Miljöpartiet och många fler manifestera mot Sverigedemokraterna. Värt att betänka är att flera utav demonstranterna kommer att bära Palestina sjal och för jämnan beklagar sig över att det judiska folket fick Israel efter andra världskriget.

Enligt min åsikt är detta inte ens dubbelmoral utan åtminstone trippelmoral. De kommer inte att ägna en enda tanke åt vad som hände under Kristallnatten utan endast beklaga sig över att 162 000 röstberättigade i landet valde Sverigedemokraterna till sina politiska företrädare. Samtidigt som de för en intensiv kamp mot den judiska besättningen i Israel.

Att det inte finns en enda demonstration eller manifestation att medverka på för att minnas och hedra alla de som blev utsatta både under Kristallnatten och resten av den hemska behandlingen som det judiskt religiösa folket fick utstå under de tyska nazisternas utrensning är skrämmande. Jag personligen hade mer än gärna följt med på ett sådant arrangemang men istället utnyttjar diverse organisationer dagen för egna ändamål.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"ingen stans"? gå hem och lägg dig. virrhjärna

Anonym sa...

Men att man är emot staten israel och dess förtryck emot palestiner betyder inte att man hatar judar. Man är inte anti-semit bara för att man tycker att israel är en orättvis skit stat, vilket det är.
Och vad som hände på andra världskriget mot judarna och andra också tex kommunister, anarkister, oliktänkande öht. Har ju ingeting att göra med israel.